“De leukste sport leren in een gezellige en veilige omgeving.”

About Elisa Jo Studio’s

Welkom bij Elisa Jo Studio’s! In onze studio’s willen we mensen een plek geven om zich veilig en thuis te voelen, onderdeel van een community, en een plek waar sporten iets leuks is, waar je met veel plezier naar toe gaat en met een boost aan zelfvertrouwen en energie weer uitloopt.

Paaldansen is superleuk, maar ook uitdagend en spannend. De drempel om aan deze leuke sport te beginnen willen we zo laag mogelijk houden, vandaar onze verschillende lesniveaus en lesboekjes.

15 jaar geleden zijn we gestart met een mooi en opbouwend lesprogramma zodat het voor iedereen toegankelijk is, zelfs als je eerder weinig hebt gesport. Veiligheid staat bij ons voorop. Onder elke paal hebben we een dikke valmat, onze instructrices zijn intern opgeleid en in bezit van EHBO diploma. We volgen regelmatig cursussen om onze kennis up to date te houden (niet alleen paaldansspecifieke cursussen, maar we nodigen bijv. ook een fysiotherapeut uit om te bekijken hoe we blessures kunnen voorkomen).

Onder veiligheid verstaan wij ook het ‘mentaal veilig voelen’. Iedereen is welkom en moet zich vrij kunnen voelen om zich te kunnen uiten. Met ons team doen wij ons best om een samenhorige omgeving te creëren, waarbij we elkaar ondersteunen, samenwerken en aanmoedigen. Door in een vaste beginnersgroep te starten bouw je samen vertrouwen op, maar we kiezen bijv. ook bewust voor minder palen (lees 2 pers. per paal), zodat samenwerken en positieve sfeer een natuurlijk gevolg is.

Kom het zelf ervaren en doe een keer een proefles mee! Join the fun!

Onze studio’s

Haarlem

Energieplein 1

Onze locatie in Haarlem is gelegen in de Waardepolder, waar je gratis kunt parkeren, maar ook met de fiets prima te bereiken is. We hebben hier 5 palen, waaronder één wedstrijdpaal van 4 meter. Je kunt hier alle niveaus paaldanslessen volgen, Aerial Hoop, Aerial Yoga, Booty & Dance en Flex les.

    NIEUWS! We gaan verhuizen >

Alkmaar

Kees Boekestraat 2

Op de 2e verdieping van de Dynamic Fit vind je onze ruime en hoge studio met 8 palen. Je kunt gratis parkeren, er is een omkleedruimte aanwezig en de mogelijkheid na je les te douchen. Wij bieden hier alle niveaus paaldanslessen aan, Aerial Yoga, Aerial Silks, Poleconditioning en Flex les.

Heerhugowaard

Parelhof 122

In het Healthcafe op het Stadsplein vind je op de 2e verdieping een prachtig vormgegeven studio waar wij 6 palen hebben en 11 Aerial Yoga doeken. Je kunt hier paaldanslessen volgen voor beginners en Basic niveau en samen met Healthcafe bieden wij hier ook Booty & Dance en Aerial Yoga les aan.

   GRATIS PARKEREN >

ONs team

Meet Ilse! (Elisa Jo)

Geboren in 1984 met de namen Elisabeth Johanna, roepnaam Ilse en 20 jaar later werd dat de stagename: Elisa Jo

20 jaar geleden ben ik begonnen met deze leuke sport en ik ben nog steeds niet uitgespeeld :) Begonnen als hobby naast mijn studie Commerciële Economie werd dit al gauw een passie en stond ik binnen no time op het podium te shinen met mijn paaldanskunsten. Daarop volgden kampioenschappen, waarbij ik zelfs 2x Benelux Kampioen ben geworden en 2x Nederlands Kampioen Polefitness ben geworden. Tegelijkertijd begon ik ook met lesgeven. De lessen werden steeds populairder en niet meer te combineren naast mijn fulltime baan als projectmanager. In 2010 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik een 2e school in Haarlem gestart. Nooit spijt van gehad!

Ondernemer zijn is pittig, vooral met 2 kleine kids thuis, maar niets geeft zoveel voldoening als mensen een plek te kunnen geven waar ze zich thuisvoelen en plezier beleven.

Onze instructrices

Esther

Esther

Esther geeft Aerial Yoga les en verschillende paaldanslessen aan volwassenen en tieners in zowel Haarlem, Heerhugowaard als Alkmaar. Ook geeft ze Burlesque & paaldans workshops.

Ayla

Ayla

Ayla geeft lessen van beginners tot en met advanced, waarbij ze graag de grenzen van jouw kunnen opzoekt. Ze is fanatiek, zowel als instructrice en als leerling. Vind je het leuk om jezelf uit te dagen en wil je stoere, krachtige tricks en combo’s leren? Volg dan eens een les bij haar!

Roos

Roos

Roos is een creatief talent en geeft met veel enthousiasme Pole Choreo lessen in Haarlem, maar ook paaldansles op Intermediate niveau.

Ramona

Ramona

Ramona geeft paaldanslessen op Semi-Advanced en Advanced niveau aan volwassenen. Samen met Ayla organiseert ze ook de jaarlijkse ‘night of pole’.

Jolice

Jolice

Jolice geeft met veel plezier en enthousiasme de Aerial Hoop en Flexles in Haarlem. Paaldansen doet zij ook en je kunt haar tegenkomen als invaljuf bij paaldanslessen van alle niveaus. Buiten de studio volgt zij zelf al jaren klassiek ballet en put hier de nodige inspiratie uit voor haar lessen.

Suzanne

Suzanne

Suzanne geeft paaldanslessen van alle niveaus. Ook geeft ze regelmatig teachertrainingen om nieuwe instructrices op te leiden én is ze gecertificeerd jurylid voor IPSF Polesport wedstrijden.

Ronja

Ronja

Ronja is opgeleid als dansdocente en ze is een paar jaar geleden verliefd geworden op de paaldans sport. Ze geeft beginnerscursussen en basic lessen, waarin plezier en zelfvertrouwen voorop staan.

Roos

Roos

Roos geeft les in paaldansen en Aerial Hoop op verschillende niveaus en aan alle leeftijden. Daarnaast is ze ook IPSF Coach en heeft ze meerdere kinderen getraind voor (theater) wedstrijden. Naast het lesgeven traint ze ook graag mee bij verschillende (circus)scholen en doet ze naast paaldansen en Aerial Hoop ook aan sportklimmen, rhönradturnen, vertical dance, trapeze en rope.

Annina

Annina

Annina geeft in Haarlem paaldanslessen voor Basic leerlingen. Ze heeft voordat ze is gaan paaldansen haar hele leven gedaan aan moderne dans en jazz-ballet. Ze vindt het leuk het danselement in de lessen te brengen door te oefenen met combinaties, de flow in je trucjes te brengen en te zorgen voor allemaal gepointe voetjes.

Lisette

Lisette

Lisette geeft voornamelijk les op beginner en Basic niveau. Door het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving wil ze iedereen in zijn of haar eigen kracht zetten. In de les is er plaats voor flow, conditioning, tricks en een lach waardoor je met een voldaan gevoel de les weer uitstapt.