Showcase 2018 info leerlingen

 

 

 

Showcase 2018

Yes! Er komt weer een showcase aan! SAVE THE DATE!

Vrijdag 21 september 2018, aanvang 20.00 uur. 

De laatste showcase is alweer bijna 2 jaar terug, dus hoog tijd voor een nieuwe editie! Theater Cool in Heerhugowaard gaat weer omgetoverd worden tot een spectaculaire paaldans-stage. Voor een indruk check Showcase 2016.

Dit jaar gaan we het wel anders doen dan voorheen. Omdat de showcase de lessen teveel in beslag nam en niet iedereen graag op het podium staat, hebben we de showcase losgetrokken van de vaste lessen. Dit betekent in grote lijn; GEEN groepschoreo per niveau, maar optreden op eigen intitiatief. Dus vind jij het leuk om je kunsten te laten zien aan familie, vrienden en polefans, geef je dan bij ons op. Alle leerlingen uit de studio’s in Alkmaar en Haarlem mogen zich opgeven. De studio’s worden dus samengevoegd in 1 show.

NB: IEDEREEN mag zich opgeven. Ook lagere niveaus! Voel je niet te slecht/onervaren om mee te doen, want het is juist leuk om verschillende niveaus op het podium te zien.

Hieronder alle info:

Inschrijven

Inschrijven voor een act kan vóór 1 mei via dit inschrijfformulierJe kunt zelf kiezen wat voor act je doet en met wie. Solo, duo, trio, quattro etc etc. En je kunt ook kiezen of je paaldansen, hoop of twerk wilt laten zien. Uiteraard kun je ook helemaal los gaan met een creatieve act, door je eigen muziekkeuze, kostuum en stijl te bepalen. Bij de inschrijving dien je de muziekkeuze, discipline en een globale act omschrijving/ idee al door te geven. Mochten er teveel inschrijvingen komen, dan moeten we op basis hiervan een selectie gaan maken.
NB: bedenk dat een act in elkaar zetten + training om het mooi (en evt gelijk) uit te voeren tijd in beslag neemt 😉

Twerk/Polechoreo

Voor de Twerk en Polechoreo les werken we natuurlijk al met choreo’s, dus dit zijn de enige groepen waarbij (eventueel) in de les gerepeteerd wordt voor de showcase. Wil je meedoen in een twerk of polechoreo act, dan wordt er wel van je verwacht dat je het meerendeel van de lessen aanwezig bent. Opgeven moet alsnog via bovenstaand inschrijfformulier.

Trainingsmogelijkheden

Omdat niet iedereen thuis een paal heeft, zullen we extra Vrije Trainingsuren op het rooster zetten. Op de besloten Facebook groepen paaldansen alkmaar en haarlem hebben we een poll staan om te stemmen voor een uur. Om de kosten daarvoor niet te hoog te laten worden hebben we een speciale showcase abo-upgrade voor deelnemers: € 15,- voor 5 lessen, dus € 3,- per training (voor twerk/polechoreo/vrije training).

Daarnaast is er de mogelijkheid om de zaal te huren als showcase deelnemer, tegen een gereduceerd tarief van € 20,- per uur. Mits beschikbaar uiteraard. En als je extra hulp nodig hebt van een instructrice dan staan een aantal instructrices ook klaar voor privelessen, het gereduceerde showcase tarief is € 35,- per uur. Deze 2 opties kun je inplannen via de app onder het kopje appointments/afspraken naast schedule/rooster.

Belangrijke data voor als je wilt deelnemen:

21 september: Showcase night! Aanvang voor deelnemers 17.00 en voor helpers 15.00. De show zal om 20.00 starten

8 september: Generale Repetitie!

22 juli en 12 augustus: Extra repetitiedagen

Stage info

De opzet zal er bijna hetzelfde uitzien als de showcase van 2016 alleen dan met 3 palen van 4 meter hoog, die zowel op static/spinning kunnen.

Publiek

Als je deelneemt is het natuurlijk leuk als er veel publiek voor jou komt! Houd in de gaten wanneer de tickets verkocht worden, want op = op. Er past zo’n 500 man publiek in de zaal. Tickets zullen €15,-  kosten en zijn t.z.t. te bestellen op de website van theater Cool. Naast leerlingen zullen er ook optredens op het toneel verschijnen van instructrices, Elisa Jo én een verrassingsact.

Hulptroepen

Wil je niet deelnemen maar vind je het wel leuk om deel uit te maken van de showcase door te helpen, dan houden we ons aanbevolen! Denk aan hulp bij haar/make-up, paalpoetsen, coördinatie backstage etc etc. Je kunt je via het inschrijfformulier ook opgeven om te helpen.

Foto’s

Caroline Demey van PixCel is een bekende paaldansfotografe. Ze is gespecialiseerd in actiefoto’s schieten tijdens paaldansevenementen. Zo heeft ze al vele wedstrijden en shows gefotografeerd.
Omdat Caroline een hoger tarief vraagt dan we eerder hebben uitgegeven, hebben we besloten dit neer te leggen bij de leerlingen zelf. De kosten zijn € 30,- per act (wij betalen de voorrijkosten) Hiervoor schiet ze tussen de 10-15 foto’s van je/jullie act en deze ontvang je in hoge resolutie per mail. Koop vóór 15 juni het fotopakket. Dan kunnen we Pixcel definitief boeken voor de datum van de showcase.

 

 

 

Betalingen via iDEAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen

We hebben een speciale Showcase commissie, bestaande uit Roos, Ramona en Ilse. Voor vragen kun je mailen naar showcase@elisajo.com. Uiteraard volgt er gaandeweg steeds meer info.

Laten we er met z’n allen weer een VETTE SHOW van maken!