POLE LEVELS

turn that frown upside down

Paaldansen is een super workout voor je lichaam! Of je het nu polefitness, polesport of paaldansen noemt; voor ons is het allemaal hetzelfde: Topsport! Je traint je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit, en dat alles op een leuke en uitdagende manier. Ook wordt er aandacht besteed aan het sierlijk en gracieus bewegen om de paal. Elke les leer je weer nieuwe spectaculaire draaien of stunten in de paal en verleg je je grenzen.

Om een goede kwaliteit te garanderen delen wij onze paaldanslessen in naar verschillende niveaus. Gemiddeld stromen leerlingen per half jaar door naar een volgend niveau, maar dit kan per persoon verschillend zijn en het is echt niet erg om een kwartaal extra over een niveau te doen.

Waarom paaldansen bij Elisa Jo Studio’s?

 • We hanteren verschillende niveaus. Zo zit je altijd bij leerlingen in de groep die hetzelfde niveau hebben. Dat is fijn én je gaat sneller vooruit door betere begeleiding.

 • Bij elk niveau krijg je een trainingsboekje met oefeningen.

 • Veiligheid staat bij ons voorop. We gebruiken valmatten indien nodig en helpen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat je met min. 2 tot max. 3 bij een paal staat. Elkaar helpen en vangen is een belangrijk aspect in onze les. Het creëert niet alleen een leukere sfeer, maar zorgt ook voor meer veiligheid.

paaldansen volgens onze boekjes; technisch goed en lichamelijk verantwoord

Onze levels

Beginner

Wanneer je start met paaldansen, begin je bij de beginnerscursus. Dit is een cursus van 10 weken waarin je de basis leert. Ook als je al sterk of lenig bent vanuit een andere sport raden we deze cursus toch aan.

Basic 1 & 2

Na de beginnerscursus kun je doorstromen naar de Basic 1 les. Hierin leer je al meer dingen ondersteboven en meerdere beenklemmen. Na Basic 1 volgt Basic 2. Gemiddeld stroom je na 3 maanden door. Uiteraard kun je zo lang op een niveau door blijven dansen als je zelf prettig vindt.

Intermediate

Na Basic 2 kun je door naar Intermediate. Deze les volg je nadat je het Basic boekje beheerst (ten minste 80%) en in staat bent om een helikopter, outside leghang en butterfly stabiel uit te voeren . Gemiddeld ben je een half jaar tot een jaar binnen dit niveau bezig. Wanneer je toe bent aan doorstromen kun je dit altijd met je instructrice overleggen.

Vraag over je niveau?

Heb je al een gepaaldanst of kom je van een andere school en twijfel je op welk niveau je kunt instromen? Stuur ons even een mail zodat wij jou hierover kunnen adviseren!

Semi-advanced

Deze les volgt op het Intermediate niveau en kun je aan beginnen als je de belangrijkste aspecten van het intermediate boekje beheerst: de handspring (true grip!) , inside leg hang en thigh hold. Twijfel je? Vraag dan je instructrice om advies.

Advanced 1 & 2

Deze lessen zijn voor de wat meer gevorderde leerlingen en volgt op het semi-advanced level.  Je kunt beginnen aan Advanced 1 als je meerdere handspring variaties (o.a. pencil, straddle), marley en superman beheerst. Voor advanced 2 dien je een shouldermount, brassmonkey en iguana te beheersen.

Tarieven

REGULAR

44/mnd
 • 12 maanden contract
 • 5 credits per maand
 • Automatisch doorlopend

FREQUENT

66/mnd
 • 12 maanden contract
 • 9 credits per maand
 • Automatisch doorlopend

10X KAART

130
 • 12 maanden geldig
 • 10 credits
 • Betaling per iDEAL/CC