Showcase 2023

It’s time to shine!

Wij hebben héél leuk nieuws voor jullie: er komt weer een showcase aan van Elisa Jo Studio’s! De laatste was alweer in 2018, dus we zijn heel blij dat we er dit jaar weer voor kunnen gaan. Leerlingen van onze locaties in Alkmaar en Haarlem krijgen de kans hun kunsten te laten zien in een echt theater. Iedereen mag komen kijken naar de show. Wij kunnen niet wachten er weer een hele vette show van te maken met jullie!

Zet hem vast in je agenda: VRIJDAG 9 JUNI 2023 vindt de showcase plaats in Theater COOL in Heerhugowaard.

Helaas kun je je niet meer opgeven om mee te doen met de showcase. Maar je kunt nog wel genieten in het publiek! Koop je tickets hier:

Belangrijke informatie en data

9 juni 2023 vindt de showcase van Elisa Jo Studio’s plaats in Cool Kunst en Cultuur te Heerhugowaard. We verwachten dat de voorstelling net als voorgaande editie om 20.00 uur van start zal gaan. De exacte tijden krijgen jullie t.z.t. per mail.

Doe je mee met een act? Houd alvast rekening met een generale repetitie op zaterdag 3 juni in Dynamic Fit in Alkmaar. Daarnaast hebben we twee extra repetitie dagen ingepland op zaterdag 15 april & zondag 16 april, ook in Alkmaar. Vergeet niet deze drie dagen in je agenda te zetten als je deelneemt aan de showcase 2023!

Mocht je nog vragen hebben, mail deze dan naar info@elisajo.com.

Alvast bedankt voor jullie enthousiasme: we kijken onwijs uit naar de voorstelling en zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!