yogaswing1

Aerial yoga

Yoga, maar dan in de lucht, gedragen door een doek. Geef je lichaam en geest een cadeautje met deze heerlijke en leuke les.

yogaswing1-3Wat is het?

De Yogaswing is eigenlijk een soort hangmat, gemaakt van parachutestof en met extra handvaten eraan. Je kan er in staan, zitten, liggen, hangen, schommelen, vliegen en zweven. Het geeft een heerlijk vrij en speels gevoel!

Het doek maakt enerzijds de yogahoudingen makkelijker, terwijl andere houdingen uiterste concentratie en het gebruik van al je spieren vragen om in balans te blijven.
Aan het einde van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.
Het meest heerlijke van de Aerial Yoga zijn de omgekeerde houdingen (Inversietherapie). Vanuit de yoga is de helende werking van omgekeerde houdingen natuurlijk al jarenlang bekend,
maar met de yogaswing wordt bijv. een hoofd-en schouderstand een stuk makkelijker en geeft het je ruimte om goed te ontspannen en op je ademhaling te concentreren.

De Aerial Yoga les…

    • Geeft diepe strekking
    • Versterkt de spieren van o.a. buik en onderrug
    • Vergroot balans en evenwicht
    • Geeft ultieme ontspanning
    • Ervaar de helende werking van de inversies

Yogaswing is voor iedereen die van bewegen houdt. Als je wat hulp kunt gebruiken bij balansoefeningen,  als je je spieren wilt verstevigen, jezelf wilt uitdagen door je lichaam diep te rekken,voor de ontstressing/ontspanning of je gewoon iets nieuws wilt proberen! Je hoeft geen yoga ervaring te hebben om te starten.

Proefles kan tijdens een reguliere les. Je kunt op elk moment instappen.

rooster