senf

Strength & Flex

De strength & Flex class is een extra les om je te helpen beter te worden in paaldansen, met de 2 belangrijke focuspunten; kracht en lenigheid.
In deze les worden oefeningen gedaan om je sterker en leniger te maken en vooral gericht op de spieren of lenigheid die je in de paal gebruikt.
Dit is voor alle groepen toegankelijk, ook (en juist) voor meiden die nog helemaal niet lenig of sterk zijn. Goed te combineren in een 2 of 3 x per week abonnement.

Elke week verzint de instructrice weer nieuwe oefeningen; bijv. krachtopbouw in crossfit stijl, balanstraining door acro oefeningen, lenigheidstraining door duo stretching etc etc.
Ook worden allerlei verschillende attributen gebruikt om de oefeningen te versterken; palen, yogaswings, straps, gymbal, steps of stoelen.
In ieder geval is het altijd een uitdagende les, verzekerd van een sweaty workout en spier- of stretchpijn de volgende dag. Maar ook een bikiniproof en lenig lichaam!
En dat hebben we er dan toch wel voor over.

Deze les wordt tijdelijk niet aangeboden op onze locaties. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden wanneer deze les weer op het rooster komt.

Flex Class

Wil je nog meer werken aan je lenigheid? Dan is de Flex Class wat voor jou: puur stretching!

De les begint met een intensieve warming-up met veel actieve lenigheidsoefeningen. Zodra je lichaam lekker warm is, kunnen we echt beginnen met stretchen. Aan alles wordt gewerkt: beenlenigheid (spagaten en splits), ruglenigheid (zoals bruggetjes), schouderlenigheid en zelfs voetlenigheid. Elke les weer andere oefeningen en uitdagingen. Soms met hulpmiddelen zoals palen, blokjes, ballen of stoelen en soms met elkaar in duo-stretches. Iedereen kan aan deze les deelnemen: of je nu begint als een stijve hark of juist al superflexy bent, voor iedereen is er progressie te maken.

Flex Class is niet niveau-afhankelijk, iedereen kan deelnemen. Op dit moment wordt deze les enkel aangeboden in Haarlem.

rooster

proefles1