beginnerscursus1

Beginnerscursus Paaldansen

Wanneer je wilt leren paaldansen begin je altijd met deze cursus. In deze cursus, speciaal voor beginners leer je alle belangrijke basics. De cursus duurt 10 weken.

De planning van dit kwartaal:

Beginnerscursus Alkmaar

DagStartTijdLocatieInstr.Inschrijven
Donderdag12 januari19.30AlkmaarMarjoleinSign up
Vrijdag13 januari20.30AlkmaarMirjamSign up

Beginnerscursus Haarlem

DagStartTijdLocatieInstr.Inschrijven
Woensdag11 januari21:00HaarlemGinaSign up
Vrijdag13 januari20.45HaarlemSuzySign up
Zaterdag14 januari10:00HaarlemDirkjeSign up
Zondag15 januari16:45HaarlemElmaSign up

Paaldansen is een superworkout voor je lichaam! Je traint je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit, en dat alles op een leuke en uitdagende manier. Ook wordt er aandacht besteed aan het sierlijk en gracieus bewegen om de paal.
Elke les leer je weer nieuwe spectaculaire draaien of stunten in de paal en verleg je je grenzen.
De beginnerscursus is voor iedereen toegankelijk vanaf 15 jaar.  Man/vrouw/dik/dun/jong/oud, het maakt niet uit.
Uiteindelijk komt iedereen zover dat hij/zij op de kop kan hangen aan de paal!

Gemiddeld zitten er tussen de 9 – 12 personen in één lesgroep. De paaldansles is één van de meest gezellige lessen, waarbij de groep elkaar aanmoedigt en helpt, maar ook een hoop lol beleeft. Er is absoluut geen reden om je ongemakkelijk te voelen, je wordt er juist zelfverzekerder van.

Paaldansen is niet zo makkelijk als het er soms uit ziet en vereist wel wat kracht, lenigheid, balans en techniek.
Met het lesprogramma dat wij hebben opgesteld bouw je dit allemaal langzaam en verantwoord op, zodat het ook voor iedereen haalbaar is. Vanwege de opbouw is het belangrijk dat je probeert elke les aanwezig te zijn. Lukt het een keer niet op deze dag, dan kun je ook een lesje ruilen voor een non-pole class (mits van tevoren aangegeven)

Kosten

Een beginnerscursus van 10 weken kost € 120,-, inclusief lesboekje. Wil je meteen all-out gaan, dan kun je voor de Get Fit aanbieding gaan. Hiermee koop je een beginnerscursus + 10 extra lessen met 50% korting (€ 65 ipv €130,-), waarmee je 2x per week les kunt volgen. De 10 extra lessen kun je inplannen voor Strength & Flex, Aerial Yoga,  Flex class of de Booty & Dance class. Schrijf je eerst in voor de beginnerscursus. In de bevestigingsmail krijg je vervolgens een kortingscode om de rittenkaart (5 of 10-classes pass) te kopen met 50% korting. Wil je een termijnbetaling, dan is een abonnement ook mogelijk.

Kledingvoorschrift
Trek comfortabele sportkleding aan. Voor de eerste lessen kan je gewoon een lange broek aan doen. Vanaf +/- les 4 heb je een kort broekje nodig.
Laat je sieraden thuis en smeer je die dag niet in met bodylotion.

Nieuw kwartaal, nieuwe kansen

mailinglijstKan je niet op de aangegeven datum? Elk nieuw kwartaal start een nieuw rooster,
dus wie weet zit er dan wel een dag tussen dat je kan. Zet je naam op deze mailinglijst en wij houden je op de hoogte van de nieuwe cursussen.