beginnerscursus1

Beginnerscursus Paaldansen

Paaldansen is een superworkout voor je lichaam! Je traint je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit, en dat alles op een leuke en uitdagende manier. Ook wordt er aandacht besteed aan het sierlijk en gracieus bewegen om de paal.
Elke les leer je weer nieuwe spectaculaire draaien of stunten in de paal en verleg je je grenzen.
De beginnerscursus is voor iedereen toegankelijk vanaf 15 jaar.  Man/vrouw/dik/dun/jong/oud, het maakt niet uit.
Uiteindelijk komt iedereen zover dat hij/zij op de kop kan hangen aan de paal!

Gemiddeld zitten er tussen de 12- 15 personen in één lesgroep. De paaldansles is één van de meest gezellige lessen, waarbij de groep elkaar aanmoedigt en helpt, maar ook een hoop lol beleeft. Er is absoluut geen reden om je ongemakkelijk te voelen, je wordt er juist zelfverzekerder van.

Paaldansen is niet zo makkelijk als het er soms uit ziet en vereist wel wat kracht, lenigheid, balans en techniek.
Met het lesprogramma dat wij hebben opgesteld bouw je dit allemaal langzaam en verantwoord op, zodat het ook voor iedereen haalbaar is. Vanwege de opbouw is het belangrijk dat je probeert elke les aanwezig te zijn.

Kosten

Een beginnerscursus van 10 weken kost € 110,-, inclusief lesboekje. Wil je meteen all-out gaan, dan kun je voor het Get Fit Pakket á € 170,- gaan. Hiermee koop je een beginnerscursus + 10 extra lessen,  waarmee je 2x per week les kunt volgen. De 10 extra lessen kun je inplannen voor Strength & Flex, Aerial Yoga,  Flex class of de MyBoody class. Het Get Fit pakket is 3 maanden geldig. Klik op Sign up hieronder op de cursus van je keuze en je kunt gelijk online betalen (iDEAL of creditcard) Wil je een termijnbetaling, dan is een abonnement ook mogelijk.

Kledingvoorschrift
Trek comfortabele sportkleding aan. Voor de eerste lessen kan je gewoon een lange broek aan doen. Vanaf +/- les 4 heb je een kort broekje nodig.
Laat je sieraden thuis en smeer je die dag niet in met bodylotion.

Inschrijven Beginnerscursussen

Nieuw kwartaal, nieuwe kansen

mailinglijstKan je niet op de aangegeven datum? Elk nieuw kwartaal start een nieuw rooster,
dus wie weet zit er dan wel een dag tussen dat je kan. Zet je naam op deze mailinglijst en wij houden je op de hoogte van de nieuwe cursussen.