Paaldanslessen

Non-pole lessen

Kids/Teens lessen

Paaldanslessen

Beginnerscursus

Start je met paaldansen? Dan begin je met de 10-weekse beginnerscursus! Elk kwartaal starten nieuwe cursussen en een nieuw rooster.

Pole Levels

Wij bieden na de beginners cursus verschillende levels aan: Basic, Intermediate, Semi-Advanced en Advanced. Zo is er voor ieder niveau een passende les!

Polechoreo

Hou je van dansen? Dan is deze les wat voor jou! Met behulp van een mooie choreografie koppel je dans en paal aan elkaar.

Privéles

Het is ook mogelijk om privéles aan te vragen. Je krijgt dan les van één van onze instructors gedurende een uur of anderhalf, net waar je voor kiest.

NON-POLE LESSEN

Booty&Dance

Deze les is één groot feest! Eerst train je je billen en daarna schud & dans je ze helemaal los! Join the fun!

Aerial Hoop

In deze les leer je prachtige vormen en bewegingen in een hoepel die in de lucht hangt.

Aerial Yoga

Een heerlijk ontspannen les, maar met een lekker speels karakter. Je voert yogahoudingen uit in/met het doek.

Flex class

Wil je sneller bouwen aan je kracht of lenigheid? Doe dan mee met deze les! Toegankelijk voor alle niveaus.

KIDS LESSEN

Kids Pole

Onze kids lessen zijn voor kinderen van 7-12 jaar oud. Leer de leukste trucjes, dansjes en spelletjes met onze verticale rekstok.

Teens Pole

Ben je tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan is deze Teens les voor jou! De les is hetzelfde als een volwassen paaldansles, maar dan met leeftijdsgenootjes.

Aerial Hoop Kids

Houd je wel van acrobatisch kunstjes? Dan is deze hoepel in de lucht een leuke uitdaging! Leer prachtige vormen en coole tricks! Voor kids van 8-16 jaar.

Aerial Silks Kids

Wil je mooie kunstjes leren in lange circusdoeken? Kom dan meedoen met de Aerial silks kids. Van 10 tot 16 jaar. (Alleen in Alkmaar)