Elisa Jo Studio’s

Healthcafe
Heerhugowaard

  • Booty & Dance, Aerial Yoga en Beginnerscursus Paaldansen

  • Vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje, bedrijfsuitje, kinderfeestje, etc.

  • Lessen van deskundige instructors met een gezellige sfeer: join the fun!

&

  • Jouw bestemming voor fysieke en mentale gezondheid

  • Sfeervolle omgeving, samenzijn in een community

  • Geniet voor of na je les van een lekker hapje en drankje

Om onze samenwerking te vieren organiseren we een speciale dag om kennis te maken met onze lessen & Healthcafe. Kom ook!

Proefdag

Het programma

13:00 High Heels (45 min)

Voel je sexy en vrouwelijk tijdens deze High Heels Workshop! Je leert de basics van het dansen op hakken en zal een choreografie leren van Ilse. Neem hiervoor je (dans) hakken mee en draag een (sport)outfit waarin jij prettig kan bewegen en waarin jij je zelfverzekerd voelt. Als je kniebeschermers hebt, mag je deze ook meenemen.

13:00 en 14:00 Pole beginners (45 min)

Ontdek hoe leuk paaldansen is in onze speciale proefles voor beginners. In deze les leer je de allereerste basics van het paaldansen. Polesteps, polespins en mooie sierlijke bewegingen met de paal. Je hoeft niet sterk of lenig te zijn om deel te nemen! Trek een lange sportbroek of -legging aan en een sporttop. We dansen op blote voeten.

15:00 Booty & Dance (45 min)

Mooie, ronde billen, wie wilt dat nou niet?! In deze les train je je billen, benen en buik, maar wisselen we ook af met booty dance: dansen, twerken & booty shaken! Het is hard werken, maar ook zeker één groot feest!

Trek een (liefst kort) sportbroekje aan waarin je lekker kunt bewegen en een sporttop. Evt. sportschoenen, maar je kan ook op blote voeten dansen.

15:45 Aerial Yoga (45 min)

Yoga, maar dan in een doek. Het geeft een heerlijk vrij en speels gevoel! Geef je lichaam en geest een cadeautje met deze heerlijke en leuke les. Aan het einde van de les ervaar je ultieme ontspanning: wegzinkend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust. Draag tijdens deze les een lange sportbroek/legging en een sporttop.

Incl. Food & Drinks

Proef de ontspannen ambiance van Healthcafé en geniet van de heerlijke hapjes en drankjes die zij bieden. Van een (haver) cappuccino tot popcorn-cinnamon thee tot onze persoonlijke favorieten: de carrot cake en de crispy chicken salad.

Reserveer je plekje

Doe mee met 1 workshop voor €4,50 incl. drankje en healthy snack/sweet bite van Healthcafé, of ga voor de full experience voor € 12,50 met alle lessen, inclusief drinks, healthy & sweet snacks van het Healthcafé buffet.

Hieronder kun je inschrijven voor de lessen. Klik op ‘reserveer’ en kies voor de Full Day pass of 1 losse workshop. Let op: als je kiest voor de Full day pass moet je wel nog even bij alle lessen klikken op ‘reserveren’.

Ons vaste lesrooster in Heerhugowaard:

Beginnerscursus

Nieuw met paaldansen? Dan begin je met de 10-weekse beginnerscursus!

Start: di 14 november 18.30 in HHW

Booty & Dance

Booty shapen & booty shaken. Deze les is één groot feest!

Elke donderdag 20.00 in HHW

Aerial Yoga

Upside down yoga in een hangend doek. Speels, uitdagend en zen.

Elke dinsdag 20.00 in HHW

Proefles Paaldansen

7 november 18.30