FAQ

Helemaal niks! Onze paaldanslessen zijn voor iedereen toegankelijk en iedereen leert op zijn of haar eigen tempo. Wanneer je regelmatig lessen volgt, bouw je juist je lenigheid en kracht op en zul je merken dat je steeds meer kan. Dat maakt paaldansen zo leuk! En nu we het er toch over hebben: laat je ook vooral niet tegenhouden door je geslacht, leeftijd of figuur/gewicht. Iedereen is welkom!

Dit is per soort les verschillend en staat uitgebreid beschreven op de lespagina’s. Voor alle lessen geldt sportkleding: sport BH, sportbroek of -legging en een sporttop. Voor paaldanslessen neem je ook een kort broekje mee en is juist een korte of mouwloze top fijn. In de paal maak je namelijk gebruik van je huid voor grip.

Voor zowel de Booty & Dance als de Pole Choreo lessen raden wij daarnaast aan kniebeschermers mee te nemen.

Bij Aerial Hoop, Yoga en Silks is juist een lange sportlegging fijn en een shirt die in ieder geval je oksels bedekt.

Neem naast je kleding eventueel een handdoek mee voor op je warming up matje en een flesje water.

Leuk dat je een les wilt komen meedoen! We plannen maandelijks proeflessen paaldansen voor beginners in, welke je op deze pagina vindt. Inschrijven doe je via die pagina voor de gewenste datum.

Al paaldanservaring? Of meedoen met een andere les, zoals Aerial Hoop, Aerial Yoga, Flex les of Booty & Dance? Een proefles boek je dan als volgt:
– Klik op de gewenste les in het rooster
– Maak een account aan en kies onder “Single Classes” voor de betaaloptie “Proefles/Trial class”
– Rond de betaling af en je staat ingeboekt! In je account kun je de reservering zien en beheren
– Enjoy the class!

Heb je vragen over je paaldansniveau? Mail ons voor advies (info@elisajo.com)!

Ilse heeft hier een uitgebreid blog over geschreven, die vind je hier!

Abonnement

Je kunt verschillende abonnementen afsluiten bij ons, waarbij je maandelijks een x aantal credits ontvangt. Zo kan je met 5 credits per maand gemiddeld 1 les per week volgen, met 9 twee lessen per week, etc. Deze credits zijn na ontvangst 2 maanden geldig, dus ze vervallen niet als je een weekje niet kan komen sporten.

De credits kan je inzetten voor iedere les (behalve de beginnerscursus: dit is een aparte cursus die je boekt). Houd echter wel rekening met je niveau. Je kunt er dus voor kiezen om iedere week een vaste paaldansles te volgen, of de ene week een paaldansles en de week erna de Flex les bijvoorbeeld.

Lessen boek je in via de Bsport app. Deze kan je gratis downloaden in een app store. Bij het afsluiten van je abonnement of cursus heb je al een account aangemaakt hiervoor met je e-mailadres. Wanneer je in de app bent ingelogd, kan je de studio selecteren en via “reserveren” het rooster bekijken en lessen boeken. Let er op dat je de juiste filters hebt aan staan (locatie, soort les, etc).

Wanneer je denkt dat een betaling niet klopt, neem dan altijd contact met ons op (info@elisajo.com). Wij kunnen dit nakijken voor je en indien nodig oplossen. Ga de betaling niet storneren! De storneringskosten á €15 worden namelijk aan jou doorberekend (zie algemene voorwaarden).

In sommige gevallen is het mogelijk je abonnement tijdelijk te bevriezen. Neem hiervoor contact met ons op (info@elisajo.com) met de reden en de periode dat je je abonnement zou willen bevriezen.

Jammer dat je je abonnement wilt opzeggen! We hopen dat je met veel plezier bij ons hebt gedanst. Voor het opzeggen van je abonnement hebben wij een ingevuld en ondertekend opzegformulier nodig. Deze kan je hier downloaden en vervolgens ingevuld mailen naar info@elisajo.com.

BSPORT

Wanneer je ingeschreven staat op de wachtlijst voor een les en iemand die was ingeschreven annuleert, ontvang je een e-mail dat je je kunt inschrijven voor de les met een tijdslimiet van een uur. Je zult je dus zelf moeten inschrijven voor die les binnen die tijd. Na het uur ontvang je nog een e-mail met nogmaals een uur de tijd om je in te schrijven. Wanneer je dit niet doet, vervalt je kans en zal de volgende op de wachtlijst bericht ontvangen. Tussen 21 uur ’s avonds en 7 uur ’s ochtends worden geen meldingen verzonden, dus je hebt niet de kans dat je ’s nachts een bericht mist.

In de app: wanneer je bent ingelogd ga je onderin naar ‘Studio’ en kiest vervolgens voor ‘Mijn kaarten’. Daar zie je vervolgens een opsomming van jouw kaarten en credits. Let op: deze lijst is aflopend, dus je meest recente staan helemaal onderaan. Je zult dus naar beneden moeten scrollen voor je huidige lescredits.

Via de site: ga naar je profiel en kies in het linkermenu voor “Kaarten”.

Een geannuleerde lescredit wordt automatisch terug gezet op de leskaart waarmee hij was geboekt. Het kan zijn dat deze leskaart inmiddels al verlopen is, waardoor je de credit niet meer ziet. Dit gebeurt voornamelijk wanneer je ver vooruit boekt en op een laat moment annuleert. Hou dit dus goed in de gaten en boek wanneer je twijfelt niet te ver vooruit of annuleer op tijd. Mocht het onverhoopt een keer voorkomen, kan je altijd even mailen naar info@elisajo.com en kijken wij wat we kunnen doen voor je. We willen echter voorkomen dat dit te vaak voorkomt, want je houdt wel een plek bezet voor iemand anders als je boekt en annuleert.

Locaties

Ja, dit kan! Je mag met al onze abonnementen lessen boeken op beide locaties.

Ja, dit kan. In Alkmaar is bij de Dynamic Fit (waarin wij gevestigd zijn) een parkeerplaats en in Haarlem achter de studio. In Heerhugowaard kan je (betaald) parkeren in de parkeergarage (“Stadsplein”).