FAQ

Helemaal niks! Onze paaldanslessen zijn voor iedereen toegankelijk en iedereen leert op zijn of haar eigen tempo. Wanneer je regelmatig lessen volgt, bouw je juist je lenigheid en kracht op en zul je merken dat je steeds meer kan. Dat maakt paaldansen zo leuk! En nu we het er toch over hebben: laat je ook vooral niet tegenhouden door je geslacht, leeftijd of figuur/gewicht. Iedereen is welkom!

Dit is per soort les verschillend en staat uitgebreid beschreven op de lespagina’s. Voor alle lessen geldt sportkleding: sport BH, sportbroek of -legging en een sporttop. Voor paaldanslessen neem je ook een kort broekje mee en is juist een korte of mouwloze top fijn. In de paal maak je namelijk gebruik van je huid voor grip.

Voor zowel de Booty & Dance als de Pole Choreo lessen raden wij daarnaast aan kniebeschermers mee te nemen.

Bij Aerial Hoop, Yoga en Silks is juist een lange sportlegging fijn en een shirt die in ieder geval je oksels bedekt.

Neem naast je kleding eventueel een handdoek mee voor op je warming up matje en een flesje water.

Leuk dat je een les wilt komen meedoen! We plannen maandelijks proeflessen paaldansen voor beginners in, welke je op deze pagina vindt. Inschrijven doe je via die pagina voor de gewenste datum.

Al paaldanservaring? Of meedoen met een andere les, zoals Aerial Hoop, Aerial Yoga, Flex les of Booty & Dance? Een proefles boek je dan als volgt:
– Koop de Proefles/Trial Class via deze pagina
– Maak een account aan en betaal de proefles
– Vervolgens boek je via “Book a class” de gewenste les in. Let op: wanneer je dit niet doet heb je wel de proefles gekocht, maar niet ingepland!
– Enjoy the class!

Heb je vragen over je paaldansniveau? Mail ons voor advies (info@elisajo.com)!

Ilse heeft hier een uitgebreid blog over geschreven, die vind je hier!

Abonnement

Je kunt verschillende abonnementen afsluiten bij ons, waarbij je maandelijks een x aantal credits ontvangt. Zo kan je met 5 credits per maand gemiddeld 1 les per week volgen, met 9 twee lessen per week, etc. Deze credits zijn na ontvangst 3 maanden geldig, dus ze vervallen niet als je een weekje niet kan komen sporten.

De credits kan je inzetten voor iedere les (behalve de beginnerscursus: dit is een aparte cursus die je boekt). Houd echter wel rekening met je niveau. Je kunt er dus voor kiezen om iedere week een vaste paaldansles te volgen, of de ene week een paaldansles en de week erna de Flex les bijvoorbeeld.

Lessen boek je in via deze pagina of in de “Blossom booking app”. Deze kan je gratis downloaden in een app store. Bij het afsluiten van je abonnement of cursus heb je al een account aangemaakt hiervoor met je e-mailadres. Wanneer je in de app bent ingelogd, kan je de studio selecteren en via het vergrootglas icoontje onderin het rooster bekijken (selecteer bovenin even de gewenste locatie) en lessen boeken.

Wanneer je denkt dat een betaling niet klopt, neem dan altijd contact met ons op (info@elisajo.com). Wij kunnen dit nakijken voor je en indien nodig oplossen. Ga de betaling niet storneren! De storneringskosten á €15 worden namelijk aan jou doorberekend (zie algemene voorwaarden).

In sommige gevallen is het mogelijk je abonnement tijdelijk te bevriezen. Neem hiervoor contact met ons op (info@elisajo.com) met de reden en de periode dat je je abonnement zou willen bevriezen.

Jammer dat je je abonnement wilt opzeggen! We hopen dat je met veel plezier bij ons hebt gedanst. Voor het opzeggen van je abonnement hebben wij een ingevuld en ondertekend opzegformulier nodig. Deze kan je hier downloaden en vervolgens ingevuld mailen naar info@elisajo.com.

Locaties

Ja, dit kan! Je mag met al onze abonnementen lessen boeken op beide locaties.

Ja, dit kan. In Alkmaar is bij de Dynamic Fit (waarin wij gevestigd zijn) een parkeerplaats en in Haarlem achter de studio.