Corona / COVID-19

Yes! We mogen weer open! Na een lockdown die eeuwig leek te duren, mogen we onze deuren weer voor jullie openen! Het virus ligt helaas nog steeds op de loer, dus we moeten nog wel voorzichtig zijn. Hieronder kunnen jullie onze maatregelen lezen. Graag vragen we jullie deze goed te lezen en de maatregelen in acht te nemen, zodat we samen kunnen zorgen voor een veilige omgeving.

Aangepast rooster & lessen

We gaan proberen in de studio toch zoveel mogelijk 1,5m afstand te nemen van elkaar, daar waar het kan. Om dit makkelijker te maken hebben we de max. aantallen verkleind per les. In Haarlem kunnen er max. 8 mensen per les inschrijven en in Alkmaar 12. Ook zijn er niveaus samengevoegd, zodat de keuze wat ruimer is om deel te kunnen nemen aan een les.

Maatregelen

Lees hier alle maatregelen die de studio heeft genomen en wat er van jullie wordt verwacht.

Buitenlessen

Omdat we minder leden per les kwijt kunnen in de studio, maar ook omdat het gewoon heel goed beviel, gaan we door met de buitenlessen in de zomer. Je vind ze op ons rooster.

Online video’s

De online video’s zijn voorlopig nog beschikbaar. Voor iedereen die het abonnement door liet lopen zijn de video’s beschikbaar met een toegangscode. Er zijn ongeveer 10 videolessen per maand ge-upload in de maanden maart, april en mei. Lessen zoals Strength & Flex, Myboody, Pole Conditioning, Twerkchoreo’s en wat masterclasses kun je hier vinden. De lessen kun je kijken wanneer en hoe vaak je maar wilt. Ben je geen abonnee dan kun je ook voor € 25,- los de toegang per maand kopen. Meer info over de video’s en de aanschaf ervoor vind je hier.

Live paaldansles online

Dit doen we alleen in Private/Small group formaat. Dit omdat we heel graag willen zien wat je doet en je kunnen corrigeren. Onze studio staat bekend om kwalitatieve lessen, waarbij veiligheid en goede begeleiding voorop staat. Ook in deze tijd blijft dat onze standaard. Je kunt deze les zelf inplannen met ons.

Prijzen private/small group training:

1 pers: € 40,-
2 pers: € 25,- p.p.
3 pers: € 20,- p.p
4 pers: € 17,50 p.p
5 pers: € 15,- p.p.

Mail voor meer info of een afspraak naar info@elisajo.com