Corona

Yes! Goed nieuws! We mogen weer open! En vanaf 5 juni mogen we ook weer groepslessen geven. We zijn druk bezig met de invulling van het normale rooster. Houd het rooster in de gaten op schedule.elisajo.com of download de Blossom studio app op je smartphone.

Open Training

Tot 5 juni mogen we alleen nog zelfstandig trainen in groepjes van 2. We hebben daarom Open Training sessions toegevoegd op het rooster. Deze zijn wel per niveau ingedeeld zodat de instructrice jullie ook kan helpen op dat niveau. Per paal mogen 2 leerlingen met elkaar trainen, maar wel op 1,5 meter afstand. De Warming-up en Cooling-Down mogen we helaas ook niet klassikaal geven. Om jullie hierbij een beetje op weg te helpen hebben we sheets gemaakt met voorbeelden. Na de warming-up kun je zelf aan de slag gaan met paaldanstechnieken. Aangezien jullie al zolang geen les hebben gevolgd raden we aan om de eerste 4 weken te starten met tricks die je al beheerste. Begin rustig en bouw langzaam op. Start bijvoorbeeld 1 of 2 niveaus lager dan dat je zat vóór de lockdown. De lesboekjes komen nu goed van pas! Neem ze mee en houd je progressie daarin bij. Om de veiligheid te waarborgen verplichten we jullie om bij elke invert een valmat te gebruiken (we hebben nu crashmats voor elke paal!) De instructrice loopt langs om te helpen waar nodig.

Verder gelden in de studio nog dezelfde Corona regels als vóór de lockdown. Lees ze hier.

Buiten lessen

Wanneer het weer wat beter wordt gaan we ook buiten weer aan de slag, zodat jullie ook Strength & Flex, MyBoody etc kunnen volgen. En buiten mag het wel in een groep!

Live Lessen online

1 á 2 keer per week hebben wij een Live les op het rooster staan. Check het rooster en schrijf je in! Als je een abonnement hebt lopen, dan kun je het reguliere tegoed ervoor gebruiken. Als je geen abonnement hebt, dan kun je een live les a €6,- los kopen in de shop.

Online video’s

Sinds de eerste lockdown zijn we begonnen met het opnemen van video’s. Zo kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoevaak je een les volgt. Er staan inmiddels al zo’n 45 lessen online, waarvan 80% zonder paal, dus voor iedereen te volgen. Lessen zoals Strength & Flex, Myboody, Pole Conditioning, Twerkchoreo’s en wat masterclasses kun je hier vinden. Voor leden die het abonnement door lieten lopen zijn de video’s beschikbaar met een toegangscode. Ben je geen abonnee dan kun je hier voor € 25,- los de toegang per maand kopen. Check de video’s.

Privé paaldansles

Wil je wel heel graag volledig begeleid worden en echt les volgen, dan kun je kiezen voor een privétraining. Ook dit mag maximaal in groepjes van 2. We hebben nog steeds een kortingstarief op de privelessen (alleen voor leerlingen van de studio).

Prijzen private/semi-private 

1 pers: € 45,-
2 pers: € 30,- p.p.

Mail voor meer info of een afspraak naar info@elisajo.com

Pole Hotline

Ga je thuis aan de slag met je paal en heb je even een snelle vraag of wil je dat we even meekijken met de uitvoering van een oefening, dan mag je ons altijd even whatsappen. Zie icoontje rechtsonder. Zolang je ons niet stalkt is het gratis 😉