Burlesque Workshop

Burlesque Workshops

Dance like a Burlesque Diva!

Ontdek je sexy en verleidelijke kant in deze op-en-top vrouwelijke workshop. Superleuk om met vriendinnen te doen en bij uitstek natuurlijk voor een vrijgezellenfeestje! Bij Burlesque dansen draait alles om het teasen; het verleidelijk plagen van het publiek. Burlesque is sensueel, vrouwelijk en met een humoristisch knipoog. De kledingstijl is extravagant met veel veren, diamanten, kant en hoge hakken. Liefst in veel laagjes, zodat er op een spannende, maar elegante manier kledingstukken, zoals handschoentjes en kousen, ontdaan kunnen worden.

Jullie leren een (simpele) Burlesque choreografie aan, waarbij jullie inner diva naar boven komt stralen! Accessoires om de tease compleet te maken zijn in de studio aanwezig.

Burlesque & Pole

Vinden jullie het leuk om nog meer uitdaging toe te voegen aan de workshop? Kies dan voor de Burlesque & Pole Workshop. In deze workshop maken we een mooie combinatie van Burlesque dans met wat eenvoudige paaldansbewegingen. De kunst is om het er sexy en elegant uit te laten zien en daar gaat dan ook hard aan gewerkt worden 😉

Voor een kosten indicatie:

Kosten: € 25,- p.p. (incl. BTW)
Inclusief drankje

Duur : 1,5 uur

Min 6 tot max 25 pers.

Andere opties zijn altijd bespreekbaar.

Meer info, beschikbaarheid checken? Vul het contactformulier in.