Tamara / Tamma Lee

tamarazw

NAAM: Tamara Levering / Tamma Lee
LEEFTIJD (2018): 30
BEROEP: Adviseur VvE-Beheer
PAALDANSINSTRUCTRICE SINDS: juli 2013
LOCATIE: Haarlem & Alkmaar
GEEFT LES AAN: Advanced / Twerk
PAALDANST SINDS: 2007

quote1
Ik heb samen met mijn moeder en haar vriendinnen/collega’s een workshop gevolgd in Amsterdam en toen wilde ik direct op les. Helaas was er niets in de buurt van Bergen, waar ik woonde. Op mijn 18e ben ik naar Groningen verhuisd om te sturen en daar heb ik ongeveer 1,5 jaar lessen gevolgd. Ik ben gestopt omdat de dansschool een stuk duurder werd en ik dat met mijn studenten inkomen niet kon betalen. Op het moment dat ik weer in Bergen kwam wonen ben ik direct verder gegaan met lessen bij Elisa Jo.
Wat zo leuk is aan paaldansen: Paaldansen zit vol met uitdagingen. Het maakt je sterk, lenig en geeft je zelfvertrouwen. Het is een sport waarbij je op je eigen tempo je ontwikkeling kunt maken en tegelijkertijd kun je elkaar ook goed verder helpen met tips en door elkaar te spotten. Binnen de paaldans wereld zijn ook nog eens verschillende stromingen, zoals sportief en sexy. Je kunt dus volledig jezelf zijn en je eigen richting kiezen.
Ik houd heel erg van katten en heb er zelf twee. Met deze tijgers woon ik in mijn eigen huisje in Bergen. Omdat ik nog niet genoeg hobby’s en natuurlijk tijd in overvloed heb (NOT :P), doe ik ook nog aan kitesurfen, snowboarden, longboarden, yoga, acro yoga en theater. Ik houd ook van kleuren, printjes en dat dan het liefst op leggings of mijn andere favoriete sportkleding.
Twerken is hot! Eerlijk is eerlijk, het begon allemaal als een grapje en ik had niet verwacht dat het zo ‘serieus’ zou worden. Maar het is zo onwijs leuk om te doen en tijdens de lessen hebben we de grootste lol. De ultieme combinatie; plezier maken en mega veel calorieën verbranden!
quote2

smtamara