Suzanne

suuszw

NAAM: Suzanne Vink
LEEFTIJD (2020): 30
DAYJOB: HR medewerker
PAALDANSINSTRUCTRICE SINDS: 2015
LOCATIE: Haarlem 
GEEFT DEZE LESSEN: Paaldansen all levels
PAALDANST SINDS: 2013

quote1
Ik ben eind 2013 naar Haarlem verhuisd voor mijn werk. Buiten mijn collega’s om wilde ik ook graag contact hebben met andere mensen en ben ik op zoek gegaan naar een sportvereniging.
Na wat googlen leek paaldansen een leuke optie en na een proefles van Ilse was ik direct verkocht. Ik was nooit echt heel sportief, maar ik voelde mezelf al snel steeds sterker en leniger worden. Iedere move die je onder de knie krijgt, geeft weer een boost aan je zelfvertrouwen.
Geboren in Den Helder, opgegroeid in Ede, gestudeerd in Limburg, gewoond in Den Haag en terechtgekomen in Haarlem. Hier woon ik met mijn man Mark en ons dochtertje Leia. Naast paaldansen in de studio en op mijn zolder, loop ik af en toe een hardloopwedstrijd. Behalve sporten, hou ik van bakken en koken of gewoon lekker een film kijken op de bank.
Paaldansen is nog een relatief nieuwe sport, de ontwikkelingen gaan erg snel. Ieder jaar komen er weer diverse moves bij, worden er weer nieuwe combinaties bedacht en is er dus altijd weer iets nieuws te leren. Naast de sport zelf, zijn de mensen ook nog eens super gezellig!
quote2

smsuus