Rosanna

rosanzw

NAAM: Rosanna Dijkstra
LEEFTIJD (2016): 26
BEROEP: Administratief medewerker Elisa Jo en straks weer studeren
PAALDANSINSTRUCTRICE SINDS: 2014
LOCATIE: Alkmaar
GEEFT LES AAN: Intermediate / Advanced / Sexy Pole / Aerial Hoop / Flex & Pole
PAALDANST SINDS: 2012

quote1
Ik moest van mijn fysiotherapeute beginnen met ballet om mijn houding te verbeteren. Hier ontmoette ik Ilse, zij vertelde mij over haar paaldansschool en ik was meteen verkocht!
Geboren in Alkmaar, maar het grootste gedeelte van mijn leven in Heerhugowaard gewoond. Ik heb totaal geen achtergrond in dans of gymnastiek (behalve die poging tot streetdance, toen ik 9 was geloof ik), ik heb alleen veel paardgereden toen ik jonger was. Later heb ik allerlei sporten uitgeprobeerd zoals judo, kickboxen, schaatsen, squashen, wandklimmen en nog veel meer. Jammer genoeg was er niets dat ik langer dan 3 maanden interessant vond. Om mijn conditie een beetje op peil te houden ben ik gaan fitnessen en daarnaast deed ik veel groepslessen van Less Mills (wie niet?) waaronder Pilates, Kickfun, BodyPump en BodyBalance. Als ik dit zo lees was ik toch sportiever dan ik dacht! Maar, paaldansen is echt de enige sport waar ik na 2,5 jaar veel meer plezier in beleef dan toen ik net begon. Had ik al gezegd dat ik verslaafd ben?
Ik heb met paaldansen echt een aantal obstakels overwonnen, ik voel me zekerder, ik kan mezelf zijn en ik kan lekker gek doen. Daarnaast kwam ik erachter dat ik veel meer kan dan ik had durven dromen.
quote2

smrosan