Larissa Brink

lariszw

NAAM: Larissa Brink
LEEFTIJD (2018): 32
BEROEP: eigenaar: Yogingie
PAALDANSINSTRUCTRICE SINDS: 2014
LOCATIE: Haarlem & Alkmaar
GEEFT LES AAN: Beginners tot Advanced / Aerial Yoga
PAALDANST SINDS: 2011

quote1Ik wilde altijd graag sporten maar kon niet echt mijn sport vinden. Met vriendinnen fanatiek begonnen aan de beginnerscursus paaldansen en ik ben van ons groepje als enige blijven hangen. In het begin deed ik er nog fitness naast om mijn kracht op te bouwen. Later werd dit strength and flex. Sinds 2016 ben ik de Aerial Yoga lessen gaan geven. Lekker ontspannend, hoewel mensen soms denken dat het echt chillen is. Maar vergis je niet, ook tijdens de yogaswingles bouw je kracht op!
Samen met mijn lieve vriendje en onze kat woon ik in Castricum. Naast paaldansen en yogaswing ben ik ook veel in de zee te vinden. Ik ben beginnende surfer en ga lessen kitesurfen volgen deze zomer. In het water zijn geeft me ontzettend veel rust en ontspanning. Tussendoor volg ik nog wat lessen aerial silk, ook leuk!
Paaldansen geeft mij zelfvertrouwen, energie en ontspanning. Het is een sport waarbij ik echt even helemaal los kom van mijn dagelijkse routines. Lekker gek doen met de meiden maar ook serieus tot in de details een bepaalde move uit werken. Het kost soms veel uithoudingsvermogen maar het geeft je echt een kick als een beweging je lukt waarvan je eerst dacht: dat gaat echt niet.
quote2

smlaris