Ingrid

ingridzw

NAAM: Ingrid Goede
LEEFTIJD (2020): 35
BEROEP: Kapster
PAALDANSINSTRUCTRICE SINDS: 2016
LOCATIE: Alkmaar
GEEFT LES AAN: Basic/Intermediate en Beginners
PAALDANST SINDS: 2011

quote1
Ik zag op Facebook allerlei leuke foto’s voorbij komen van een vroegere vriendin van mij en dat leek mij ook wel erg leuk. Bij haar informatie gewonnen en de stoute schoenen aan getrokken om een beginnerscursus te starten.
Als jong meisje Heb ik altijd geturnd, gedanst en aan vechtsporten gedaan. 
Met turnen ben ik gestopt omdat ik op een gegeven moment alleen samen met jonge meisjes aan het turnen was. met judo idemdito. Daarna dacht ik dat ik mijn sport gevonden had en heb ik 5 jaar intensief gekickbokst. Helaas kreeg ik last van een knie blessure en na een zware knie operatie ben ik een paar jaar uit het sportleven gestapt en kwam ik met het paaldansen in aanraking. En nu weet ik dat ik echt de sport heb gevonden die het beste bij me past. De flexibiliteit van het turen, het dansen en de kracht van het kickboksen in een sport!
Paaldansen laat je steeds weer verbazen over wat je kan. Het doorzettingsvermogen dat je krijgt wanneer een trick niet lukt, om het toch voor elkaar te krijgen. De ontspanning maar ook inspanning. Het serieus bezig zijn maar soms met de slappe lach.
quote2

smingrid