Ilse / Elisa Jo

ilsezw

NAAM: Ilse Schoonkind-Meulenbroek / Elisa Jo
LEEFTIJD (2020): 36
BEROEP: Founder/Owner Elisa Jo Studio’s
PAALDANSINSTRUCTRICE SINDS: 2006
LOCATIE: Haarlem & Alkmaar
GEEFT LES AAN: Advanced / Expert / Pole Choreo
PAALDANST SINDS: 2004

quote1
Mijn hele leven dans ik al; van jazzballet, streetdance tot show- en gogodance. In 2004 kwam ik in aanraking met paaldansen. Ik was via dansschool Ready2Dance achtergronddanseres voor een bekende paaldanseres toen mij gevraagd werd ook wat paaldanstechnieken te leren voor een grote show. Sindsdien ben ik niet meer bij de paal weg te slaan! Ik heb inmiddels heel veel paaldansoptredens gegeven en aan heel wat wedstrijden meegedaan (met goede resultaten; waaronder 2-voudig Benelux kampioen).
Tot dec. 2012 was ik fulltime projectmanager bij diverse reclamebureaus. De paaldanslessen, die ik al een tijdje als 2e baantje/hobby ernaast had, waren inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige paaldansschool en niet meer te doen naast een gewone job. De keuze was snel gemaakt! Ooit was het paaldansen een leuke hobby voor erbij, nu is paaldansen mijn ‘lifestyle’. Het is mijn passie, vrijetijdsbesteding, sinds kort ook mijn fulltime job en zelfs de meeste vrienden komen uit de scene. Mijn man en familie worden er wel eens gek van! Gelukkig vinden ze het allemaal leuk en steunen ze me volop in wat ik doe. Naast paaldansen (lesgeven, trainen, optreden) doe ik graag lekker burgerlijk thuis met mijn man, ben verslaafd aan Netflix. Mijn tweede passie is koken/bakken en lekker eten. Tijdens de polejams staat er dan ook vaak een huisgemaakt bakseltje op tafel. Dat houdt de balans er een beetje in, met al dat trainen en lesgeven.
Paaldansen brengt het beste in een vrouw naar boven: krachtig, sierlijk en vol zelfvertrouwen. Na 12 jaar nog steeds niet uitgeleerd! Er blijven nieuwe tricks komen.
quote2

smilse2