Student in the Spotlight #3 : Janine

Een regelmatig terugkerend item op de website. Wij vinden het namelijk leuk om onze leerlingen in het zonnetje te zetten. Zoveel bijzondere leerlingen, leuke verhalen en mooie momenten in onze studio. Vooral de diversiteit aan mensen vinden wij leuk om te (laten) zien; Paaldansen past niet in één hokje. Nr. 3 is Janine, deze vrolijke dame brengt een hoop gezelligheid in de lessen.

JANINE PAPA Continue reading

Student in the Spotlight #2 : Dimitri

Een regelmatig terugkerend item op de website. Wij vinden het namelijk leuk om onze leerlingen in het zonnetje te zetten. Zoveel bijzondere leerlingen, leuke verhalen en mooie momenten in onze studio. Vooral de diversiteit aan mensen vinden wij leuk om te (laten) zien; Paaldansen past niet in één hokje. Nr. 2 is Dimitri, één van onze zeldzame mannen binnen de studio. (de teller staat op 4 momenteel)

 

DIMITRI JONGKIND Continue reading

Student in the Spotlight #1 : Mirthe

Een maandelijks terugkerend item op de website. Wij vinden het namelijk leuk om onze leerlingen in het zonnetje te zetten. Zoveel bijzondere leerlingen, leuke verhalen en mooie momenten in onze studio. Vooral de diversiteit aan mensen vinden wij leuk om te (laten) zien; Paaldansen past niet in één hokje. Het spits wordt afgebeten door Mirthe. Een van onze meest trouwe leerlingen, erbij vanaf de start van de locatie in Haarlem.

MIRTHE DE VRIES – JANSSEN Continue reading