Een paal thuis

Ik krijg altijd zoveel vragen in de les over palen, dus laat ik er maar een stukje over schrijven.

Als je een paal voor thuis wil aanschaffen, zijn er heel veel mogelijkheden. Zie je door de bomen het bos niet meer? Gebruik deze info en tips! Lees verder

Corona update

Vanwege de door de overheid aangekondigde lockdown zijn de studio’s per 19 december 2021 tijdelijk gesloten. De videobibliotheek met online lessen blijft uiteraard beschikbaar voor leden. De code die benodigd is om de video’s te bekijken vind je in de e-mail die is verzonden op 10 november.

Ik hoop na 14 januari met nieuwe moed en energie de studio’s opnieuw te kunnen openen. Hopelijk mag ik jullie dan weer zien!

Ondanks deze domper voor iedereen, hoop ik dat jullie toch een beetje kunnen genieten van de feestdagen. Geniet van de kleine dingen en de mensen om je heen. Fijne kerst allemaal en laten we hopen op een beter 2022, met minder restricties.

Liefs, Ilse

Student in the Spotlight #3 : Janine

Een regelmatig terugkerend item op de website. Wij vinden het namelijk leuk om onze leerlingen in het zonnetje te zetten. Zoveel bijzondere leerlingen, leuke verhalen en mooie momenten in onze studio. Vooral de diversiteit aan mensen vinden wij leuk om te (laten) zien; Paaldansen past niet in één hokje. Nr. 3 is Janine, deze vrolijke dame brengt een hoop gezelligheid in de lessen.

JANINE PAPA Lees verder

Student in the Spotlight: Dimitri

Een regelmatig terugkerend item op de website. Wij vinden het namelijk leuk om onze leerlingen in het zonnetje te zetten. Zoveel bijzondere leerlingen, leuke verhalen en mooie momenten in onze studio. Vooral de diversiteit aan mensen vinden wij leuk om te (laten) zien; Paaldansen past niet in één hokje. Nr. 2 is Dimitri, één van onze zeldzame mannen binnen de studio. (de teller staat op 4 momenteel)

 

DIMITRI JONGKIND Lees verder