Student in the Spotlight #3 : Janine

Een regelmatig terugkerend item op de website. Wij vinden het namelijk leuk om onze leerlingen in het zonnetje te zetten. Zoveel bijzondere leerlingen, leuke verhalen en mooie momenten in onze studio. Vooral de diversiteit aan mensen vinden wij leuk om te (laten) zien; Paaldansen past niet in één hokje. Nr. 3 is Janine, deze vrolijke dame brengt een hoop gezelligheid in de lessen.

JANINE PAPA

LEEFTIJD: 29

WELKE LESSEN VOLG JE: Pole choreo en de paaldans lessen (intermediate/semi-advanced)

LESLOCATIE: Alkmaar

OVER JOU: Ik ben dus Janine en heb de opleiding werktuigbouwkunde gestudeerd en ben momenteel werkvoorbereider bij een installatiebedrijf. Ik speel dwarsfluit en piano. Qua sport heb ik van alles al gedaan. Ik ben als klein meisje begonnen met turnen maar toen ik dat niet meer zo leuk vond ben ik ballet gaan doen vervolgens ben ik gaan paardrijden en daarna weer terug naarturnen. Van wege een rug blessure ben ik opzoek gegaan naar een uitdagende sport waar kracht en lenigheid bij komen kijken en ben toen gaan paaldansen bij Elisa Jo. Door mijn verslaving aan paaldansen heb ik nu thuis ook een danspaal (deze stond voor een lange tijd gewoon midden in de woonkamer). 

BIJ ELISA JO STUDIO’S: Ik train nu ongeveer 2 jaar bij Elisa Jo, vanaf 20-11-2016

HOE BEN JE BIJ ONS TERECHT GEKOMEN: Mijn buurvrouw heeft gepaaldanst bij jullie waardoor een andere buurvrouw ook ging paaldansen en op die manier ben ik bij jullie terecht gekomen.

MEEST TROTS OP: Ik ben het meeste trots op hoeveel sterker ik ben geworden sinds ik bij jullie train. Toen ik net begon met paaldansen had ik vrijwel geen kracht in mijn armen. Als ik kijk naar wat ik nu allemaal kan vergeleken met de beginnerscursus ben ik echt met sprongen vooruit gegaan.

HET LEUKSTE AAN DE LESSEN: ;De gezelligheid en behulpzaamheid! Het maakt niet uit welke les je doet er zijn altijd leuke en gezellige mensen, we helpen elkaar ook altijd als je iets eng vindt of nog niet helemaal kan. De docenten zijn ook erg aardig en geven super les.

HEB JE NOG SPECIFIEKE DOELEN: Mijn grootste doel is om eindelijk die helicopter te kunnen. Verder wil ik graag nog wat sterker en leniger worden. 

TIPS VOOR NIEUWE LEERLINGEN: Niet te veel kijken naar wat andere allemaal kunnen. Kijk vooral naar hoe ver je zelf bent gekomen en heb een hoop plezier met dansen. Ohja en tenen pointen 😉

FUNFACT Ik maak ook badjassen voor honden

Comments are closed.