Student in the Spotlight #1 : Mirthe

Een maandelijks terugkerend item op de website. Wij vinden het namelijk leuk om onze leerlingen in het zonnetje te zetten. Zoveel bijzondere leerlingen, leuke verhalen en mooie momenten in onze studio. Vooral de diversiteit aan mensen vinden wij leuk om te (laten) zien; Paaldansen past niet in één hokje. Het spits wordt afgebeten door Mirthe. Een van onze meest trouwe leerlingen, erbij vanaf de start van de locatie in Haarlem.

MIRTHE DE VRIES – JANSSEN

 


LEEFTIJD: 27

WELKE LESSEN VOLG JE: Strenght & Flex en Advanced/Expert. Soms ook de Pole Choreo.

LESLOCATIE: Haarlem

OVER JOU: Buiten het paaldansen om werk ik als verzorgende IG in de geriatrische revalidatiezorg. Ik ben geboren in Haarlem en woon sinds een kleine 2 jaar in Hoofddorp samen met mijn vriend. We zijn al ruim 11 jaar samen, hebben 4 katten en sinds Maart dit jaar een prachtige dochter.

BIJ ELISA JO STUDIO’S: Sinds 2013, de studio in Haarlem was net open.

HOE BEN JE BIJ ONS TERECHT GEKOMEN: Tijdens het uitgaan in Haarlem kwam ik een flyer tegen, dag erna meteen ingeschreven voor een proefles. Na de proefles was ik verkocht en ben ik meteen begonnen met de beginnerscursus.

MEEST TROTS OP: Het meest trots ben ik op mijn deelname en derde plek op het NK 2016 in de duo categorie. Ook dat we daarna op een WK stonden was een geweldige ervaring.

WAT IS HET LEUKSTE AAN DE LESSEN: Ik vind het leuk om te zien wat je lichaam allemaal kan! Ook heb ik er meer zelfvertrouwen door gekregen. Het contact onderling is ook erg gezellig tijdens de lessen en er zijn ook blijvende vriendschappen uit ontstaan.

HEB JE NOG SPECIFIEKE DOELEN: Voor dit jaar hoop ik weer terug te komen op het niveau van voor mijn zwangerschap.
Verder zou ik heel graag een deadlift willen kunnen,en hoop ook nog eens in een split te belanden 😉
Ook zou ik samen met mijn duo partner nog eens mee willen doen aan een wedstrijd, het liefst winnen natuurlijk maar alleen de ervaring geeft al een kick!

TIPS VOOR NIEUWE LEERLINGEN: Iedereen heeft zijn sterke kant, of het nou lenigheid is of kracht. Lukt het niet meteen? Geef niet meteen op, het komt wel!

Comments are closed.